Tv 1 uutisankkurit

He ovat Ylen uutisankkurit – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Ylen Matti Rönkä on vuoden selkein puhuja … Uutisankkuri Matii Rönkä juuri ennen lähetystä. Krista Pärmäkoski · Krista Pärmäkoskesta hyvien tapojen …

Yleisradion ajankohtaislähetykset uudistuvat. Uutisia lukee tammikuusta lähtien viisi uutisankkuria, ja myös ajankohtaisohjelmien juontajat on valittu.

Suomalaiset tv-uutistenlukijat | Yle Uutiset

Ylen uutiset aiheesta ”Uutisankkurit” nopeasti ja luotettavasti.

Ylen uutiset aiheesta ”Suomalaiset tv-uutistenlukijat” nopeasti ja luotettavasti.

Uutisankkurit | Yle Uutiset

Sivut, jotka ovat luokassa Suomalaiset uutisankkurit. Seuraavat 65 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 65.

Ylen uutiset aiheesta ”Uutisankkurit” nopeasti ja luotettavasti.

Luokka:Suomalaiset uutisankkurit – Wikipedia

Luokka:Suomalaiset uutisankkurit – Wikipedia

2.12.2014 — Tv-uutisten juontajat ovat Jussi-Pekka Rantanen, Piia Pasanen ja Matti Rönkä. Lähetystoimittajina toimivat Marjukka Havumäki ja Marjo Rein.

Tässä ovat Ylen uudet ankkurit ja juontajat – katso laiha lista

23.11.2022 — Rein on työskennellyt Ylellä 30 vuotta ensin viittomakielisissä uutisissa, myöhemmin aamu-tv:ssä ja viime vuosikymmenen iltauutisissa.

Anna: Uutisankkuri Marjo Rein jää pois televisiosta

17.6.2016 — Ylen ruotsinkielisen uutistoimituksen tv-toimittajat, pariskunta Kristina Wallendorff ja Kristofer Gylling, on siunattu tiistaina yhdessä.

Miehensä hautajaisia järjestänyt Ylen uutisankkuri kuoli

Miehensä hautajaisia järjestänyt Ylen uutisankkuri kuoli – osa vieraista ei tiennyt tulleensa molempien hautajaisiin – MTVuutiset.fi

Kaunein ja seksikkäin on Ylen aamu-tv:n juontaja Marja Sannikka. … Ylen kaikki naispuoliset uutisankkurit ovat kauniita, mutta erityismaininnan …

Ylen ruotsinkielisen uutistoimituksen tv-toimittajat, pariskunta Kristina Wallendorff ja Kristofer Gylling, on siunattu tiistaina yhdessä. Wallendorf kuoli maanantaina vain päivää ennen aviomiehensä hautajaisia.

Ylen toimittajakaunottaret – – Suomi24 Keskustelut

Ylen toimittajakaunottaret – – Suomi24 Keskustelut

Ylellä on useita kauniita naistoimittajia. Kaunein ja seksikkäin on Ylen aamu-tv:n juontaja Marja Sannikka. Hänellä on kroppa hyvässä kunnossa ja hän pu…

Keywords: tv 1 uutisankkurit