Televisioiden mitat tuumina ja sentteinä – 50, 55 ja 65 tuuman TV:n mitat

Televisiot ovat tänä päivänä keskeinen osa monen ihmisen kotia. Televisioiden kokovalikoima on laaja, ja yksi tärkeimmistä tekijöistä televisiota valittaessa on sen koko.

Tuumakoko on yleisesti käytetty mittayksikkö televisioiden koossa. Tuumayksikkö perustuu televisioiden näytön pituuteen. Suurempi tuumamäärä tarkoittaa suurempaa televisiota. Yleisesti televisiot vaihtelevat koossa 20 tuumasta jopa 85 tuumaan.

50 tuuman TV:n mitat tuumina ja sentteinä

50 tuuman televisio on suosittu valinta monille kuluttajille. Tämän kokoluokan televisiot tarjoavat sopivan näytön koon useimpiin olohuoneisiin. 50 tuumaa vastaa noin 127 senttimetriä.

Tarkemmat mitat 50 tuuman televisioille voivat vaihdella mallista riippuen. Kuitenkin tyypillisesti 50 tuuman televisioiden mitat ovat noin 112 cm leveä, 63 cm korkea, ja mallista riippuen noin 5-8 cm paksu.

55 tuuman TV:n mitat tuumina ja sentteinä

55 tuuman televisiot tarjoavat hieman suuremman näytön kuin 50 tuuman televisiot. 55 tuumaa vastaa noin 140 senttimetriä Pitkäkäytävällä televisiolla tarjoavat entistäkin paremman katseluelämyksen, mutta niiden suurempi koko voi vaatia hieman enemmän tilaa olohuoneesta.

Tarkat mitat 55 tuuman televisioille voivat vaihdella eri malleissa, mutta keskimäärin 55 tuuman televisiot ovat noin 123 cm leveä, 70 cm korkea, ja paksuudeltaan noin 7-10 cm.

65 tuuman TV:n mitat tuumina ja sentteinä

65 tuuman televisiot ovat suuria ja tarjoavat upean katselukokemuksen erityisesti elokuvia tai urheilua katseltaessa. 65 tuumaa vastaa noin 165 senttimetriä.

Mitat 65 tuuman televisioille voivat vaihdella merkittävästi eri malleissa, mutta yleensä näiden televisioiden leveys on noin 146 cm, korkeus noin 83 cm ja paksuus noin 7-12 cm.

Tuumat senteissä

On hyvä huomata, että tuumien muuntaminen senteiksi ei ole aivan suoraviivaista. Yksinkertaisin tapa muuntaa tuumat senttimetreiksi on kertoa tuumat 2,54:llä. Tällä laskutoimituksella saadaan melko tarkka senttimittainen vastine tuumamitoille.

Esimerkiksi, 50 tuumaa kerrottuna 2,54:llä on noin 127 senttimetriä.

Muuta tuumamitasta senttimetreiksi:n tuumaa * 2,54 = x senttimetriä.

Päätelmä

Televisioiden valintaan vaikuttaa monia tekijöitä, ja koko on yksi tärkeimmistä. Kun harkitset uuden television hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon käytettävissä oleva tila ja katseluetäisyys televisiosta. Tuumien muuntaminen senteiksi antaa paremman käsityksen televisioiden mittasuhteista ja auttaa tekemään oikean valinnan omiin tarpeisiisi.

  • 50 tuumaa vastaa noin 127 senttimetriä
  • 55 tuumaa vastaa noin 140 senttimetriä
  • 65 tuumaa vastaa noin 165 senttimetriä

Oikean koon valitseminen on hyvin yksilöllistä, ja parhaan katselukokemuksen saamiseksi on tärkeää valita televisio, joka sopii omiin tarpeisiin ja tilaan. Huomaa, että nämä mitat ovat vain suuntaa antavia, ja televisioiden tarkat mitat vaihtelevat valmistajasta ja mallista riippuen.

Hyvän katselukokemuksen saavuttamiseksi on myös tärkeää harkita televisiota ympäröiviä kalusteita ja valaistusta. Kun tiedät haluamasi televisiokoon sekä mitat tuumina että senttimetreinä, voit tehdä parempia päätöksiä uuden television hankinnassa.

Tuumat Senttimetrit
50 127
55 140
65 165

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on 50 tuuman television mitat senttimetreissä?

50 tuuman television mitat ovat noin xx cm x xx cm.

Paljonko on 55 tuuman television leveys ja korkeus senttimetreissä?

55 tuuman television leveys on noin xx cm ja korkeus noin xx cm.

Miten suuri on 65 tuuman television näyttö senttimetreissä?

65 tuuman television näyttö on noin xx cm x xx cm.

Mikä on 65 tuumaisen television tarkka koko?

65 tuumaisen television tarkka koko on xx cm x xx cm.

Kuinka monta senttimetriä on 65 tuuman televisio?

65 tuuman television koko on noin xx cm x xx cm.

Mitkä ovat 50 tuuman television fyysiset mitat centtimetreinä?

50 tuuman television fyysiset mitat ovat noin xx cm x xx cm.

Mistä voin selvittää 55 tuuman television tarkat mitat senttimetreissä?

55 tuuman television tarkat mitat löytyvät valmistajan tuotetiedoista.

Millaiset mitat on yleensä 65 tuumaisella televisiolla?

65 tuumaisen television mitat ovat yleensä noin xx cm x xx cm.

Kuinka suuri on 65 tuumainen televisio senttimetreissä?

65 tuumainen televisio on noin xx cm x xx cm.

Miten muuntaa tuumat senttimetreiksi?

Yksi tuuma on noin 2,54 senttimetriä. Voit muuntaa tuumat senttimetreiksi kertomalla tuumat 2,54:llä.

Artiklen Televisioiden mitat tuumina ja sentteinä – 50, 55 ja 65 tuuman TV:n mitat har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 12 anmeldelser