Riikka sarasoja-lilja perhe

Riikka Sarasoja-Lilja – Wikipedia

Riikka Johanna Sarasoja-Lilja (o.s. Sarasoja, s. 23. helmikuuta 1982 Lempäälä) on suomalainen entinen maastohiihtäjä. Alle kaksivuotiaana Savitaipaleelle …

Ex-huippuhiihtäjä Riikka Sarasoja-Lilja: “Sain elää lapsuuden …

Ex-huippuhiihtäjä Riikka Sarasoja-Lilja: “Sain elää lapsuuden unelman todeksi” – Fit

18.12.2020 — Riikka Sarasoja-Lilja oivalsi hiihtovuosinaan, ettei pelkkä kova treenimäärä vie … Fly tuli Riikan ja Mikko-puolison perheeseen Italiasta.

Riikka Sarasoja-Lilja oivalsi hiihtovuosinaan, ettei pelkkä kova treenimäärä vie huipulle. Sen hän pitää mielessään nyt harrastaessaan agilitya.

Lempi leiskuu MM-laduilla – he ovat pariskuntia – Maastohiihto

Lempi leiskuu MM-laduilla – he ovat pariskuntia – Maastohiihto – Ilta-Sanomat

25.2.2013 — Maajoukkueen naishiihtäjiä Krista Lähteenmäkeä ja Riikka Sarasoja-Liljaa yhdistää hiihdon lisäksi Kuortane. Lähteenmäen kihlattu Tommi …

Val di Fiemmen MM-kisojen laduilla kilpailee useita pariskuntia.

Niskanen ja Kyllönen selittivät Sarasoja-Liljan unohtamisen …

Kerttu Niskanen ja Anne Kyllönen selittivät Sarasoja-Liljan unohtamisen: “Ei ole oikein kokemusta” – Maastohiihto – Ilta-Sanomat

Suomen naisten viestijoukkueen ankkuri Riikka Sarasoja-Lilja ei saanut torstain kilpailun jälkeen maalissa tukea joukkuetovereiltaan.

Suomen naisten viestijoukkueen ankkuri Riikka Sarasoja-Lilja ei saanut torstain kilpailun jälkeen maalissa tukea joukkuetovereiltaan. Perjantaina selvisi miksi näin kävi.

Riikka Sarasoja-Lilja kulutti itsensä loppuun kilpaladuilla

Riikka Sarasoja-Lilja kulutti itsensä loppuun kilpaladuilla – Maaliskuussa äidiksi tullut purkaa kilpailuviettiään nykyisin agilityradoilla | Urheilu | Etelä-Saimaa

9.7.2021 — Riikka Sarasoja-Lilja kulutti itsensä loppuun kilpaladuilla – Maaliskuussa äidiksi tullut purkaa kilpailuviettiään nykyisin agilityradoilla.

Kuusi vuotta sitten hiihtouransa lopettanut Riikka Sarasoja-Lilja on tehnyt uransa jälkeen erilaisia työpätkiä ja löytänyt uuden harrastuksen.

Sarasoja-Lilja ei pystynyt pelaamaan iPadilla – MTVuutiset.fi

24.2.2013 — Krista Lähteenmäen ja Riikka Sarasoja-Liljan ilo oli ylimmillään myös … Sarasoja-Liljan perheenjäsenet katsovat MM-kisoja television …

Krista Lähteenmäen ja Riikka Sarasoja-Liljan ilo oli ylimmillään myös palkintojenjaossa, jossa kaksikko sai kaulaansa parisprintin pronssimitalit sunnuntaina.

Riikka Sarasoja-Lilja järkyttyi kyyneliin – Iltalehti

28.2.2013 — Suomi lähti naisten viestin ankkuriosuudelle kolmannelta sijalta, mutta Riikka Sarasoja-Lilja ylitti maalin vasta viidentenä.

Kuka on MM-hiihtojen hehkein kaunotar? Katso kuvat ja …

27.2.2013 — Onko Riikka Sarasoja-Lilja kisojen kuningatar? … psykiatri ei peitellyt kasvojaan oikeudessa – epäillään nyt myös perhemurhan yrityksestä.

Riikka Sarasoja-Lilja lopettaa hiihtouransa: “En ole enää …

Riikka Sarasoja-Lilja lopettaa hiihtouransa: “En ole enää valmis laittamaan itseäni likoon 24/7”

26.3.2015 — Riikka Sarasoja-Lilja on päättänyt luopua ammattihiihtäjän urastaan. Sarasoja-Lilja on muun muassa voittanut SM-tasolla kolme kultaa ja …

Hiihtäjä paljastaa blogissaan, että ammattiurheilijan urasta luopuminen ei ole helppoa. Viikonlopun aikana syntynyt päätös kuitenkin pitää.

Keywords: riikka sarasoja-lilja perhe