Patjansuojus vauva

Patjansuojukset pinnasänkyyn | Vuodetekstiilit – Jollyroom

Patjansuojukset pinnasänkyyn | Vuodetekstiilit | Jollyroom

Laadukas patjansuojus on käytännöllinen päällinen sängynpatjaan, joka suojaa sänkyä mahdollisilta öisiltä vahingoilta sekä ylimääräiseltä lialta.

Patjansuojus on kätevä päällinen lasten patjaan, joka pitää pinnasängyn kuivana ja puhtaana. Meiltä saat puuvillasuojat ja muovitetut froteesuojat.

Ciraf vauvan patjansuoja 75x130cm valkoinen – Prisma

Ciraf vauvan patjansuoja 75x130cm valkoinen | Prisma verkkokauppa

Vauvan nesteenpitävä ja hengittävä patjansuoja. Muotoonommeltu. Koko 75x130x20 cm. Päällinen puuvillaa, polyuretaanitausta. Konepesu 60 asteessa.

Ciraf vauvan patjansuoja 75x130cm valkoinen ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

turvallinen uni | Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Turvallinen koti lapselle – turvallinen uni | Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Vauvan turvallisessa sängyssä ei saa olla mitään ylimääräistä, oli sänkynä sitten perinteinen pinnasänky, perhepeti tai päiväunikäytössä vaikka riippukehto.

G´Night Easy Care Jersey nesteenpitävä vauvan patjansuoja

G´Night Easy Care Jersey nesteenpitävä vauvan patjansuoja | Karkkainen.com verkkokauppa

Patjansuojus pidentää vauvasi patjan käyttöikää suojaten sitä tahroilta ja lialta. Soveltuu erinomaisesti allergiselle, sillä patjansuoja estää myös …

Helpota elämääsi G´Night Easy Care -tuotteiden avulla. Patjansuojus suojaa tehokkaasti vauvasi patjaa pieniltä vahingoilta ja on nopea irrottaa ja pestä.
G´Night Easy Care -patjansuojus on nesteenpitävä, hengittävä ja muotoon ommeltu. Patjansuojus pidentää vauvasi patjan käyttöikää suojaten sitä tahroilta ja lialta. Soveltuu erinomaisesti allergiselle, sillä patjansuoja estää myös pölypunkkeja pääsemästä patjaan. Helppohoitoinen ja hygieeninen, sillä tuote kestää jopa 90 asteen pesun. Ei hiosta tai kahise.
Päällisosa on ylellisen pehmeää ja miellyttävää 100% puuvilla-jersey kangasta. Alapuolen pinnoite on nesteenpitävä, hengittävä polyuretaani. Patjansuojassa on 100% puuvillaa oleva kuminauhallinen 20cm leveä reunus, joka sopii 5-10 cm paksuun patjaan. Muotoilunsa ja elastisuuden avulla suoja on helppo sijata ja se pysyy napakasti patjan päällä. Kannattaa hankkia kaksi suojusta, sillä näin patja on suojattu silloinkin, kun toinen suojus on pesussa.
Hoito:
Konepesu 90 °C valkopesuohjelmalla. Ei rumpukuivausta, silitystä, kemiallista pesua tai kloorivalkaisua. Pese erillään värillisistä tai froteista. Älä käytä huuhteluaineita. Huomioithan myös ettei pyykin joukossa ole teräviä esineitä, jotka voivat vaurioittaa pinnoitetta.

Materiaali:
-päälliskangas 100 % jerseypuuvilla
– tausta 100 % polyuretaani
– Öko-Tex 100 hyväksyntä
Koot:
75×130 cm , 60×120 cm
Valmistusmaa: Turkki

Make your life easier with G´Night Easy Care products. The mattress protector effectively protects your baby’s mattress from minor damages and is quick to remove and wash.

The G´Night Easy Care mattress protector is waterproof, breathable and fitted. The mattress protector extends the life of your baby´s mattress, protecting it from stains and dirt. Ideal for people with allergies, as the mattress cover also prevents dust mites from entering the mattress. Easy to maintain and hygienic, as the product can be washed up to 90 degrees and tumble dried at low temperatures. Will not grind and is noiseless.
The top part is luxuriously soft and pleasant 100% cotton-jersey fabric. The coating under is a waterproof, breathable polyurethane. The mattress cover has a 20cm wide border, suitable for a 5-10cm thick mattress. With its fitted design and elastic band, the mattress protector is easy to place and stays firmly on top of the mattress.

Easy to keep it clean:
Machine-wash with a 90°C whitewashing program. Tumble dry at low temperature (up to 60 °C). No iron, dry clean or bleach. Wash separately from coloured or terry. Do not use fabric softeners. Please avoid sharp objects among the laundry, which may damage the coating.

Material:
– main fabric 100 % jersey cotton
– background 100 % polyurethane
– Öko-Tex 100 approval

Sizes:
75×130 cm , 60×120 cm
Made in Turkey.

Vauvan patjansuojus Familon Smart 60x120cm – Ozbaby

Hengittävä patjansuojus vauvan pinnasänkyyn. Patjan suoja pitää vauvan patjan puhtaana ja kuivana, heikentämättä silti patjan ominaisuuksia.

Liinavaatteet ja kosteussuojat vauvalle Wauva.comista

Stokke Sleepi Mini V3 sänkyyn sopiva kosteussuoja estää väistämättömien pissa- ja pukluvahinkojen pääsemästä patjaan saakka ja helpottaa pesua.

Pinnasängyn patja/vauva nukkumisesta | Aihe vapaa

Myydäänkö hyviä patjoa perusmarketeissa? Tarvitseeko vauva petarin? Laitetaanko patjansuojus/muovitettu frotee petarin päälle vai alle? Milloin siirsit vauvan …

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm – IKEA

… Ruoanlaitto & ruokailu Valaistus Lapset & vauvat Sisustus Ruukut & kasvit Älykoti Kodin elektroniikka Tekstiilit Matot … Älä aseta vauvan pään alle.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista. Vesitiivis tausta suojaa patjaa. Sopii sekä sänkyyn että pinnasänkyyn.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

Smart-patjansuojus vauvanpatjaan valkoinen – Lapset – Familon

Smart-patjansuojus vauvanpatjaan valkoinen – Lapset

… kehitetty vauvan sängyn suojus sopii myös herkimmille. Tämä pinnasängyn vedenpitävä patjansuojus vastaa aiempaa Familon Uni -vauvanpatjansuojusta.

Helpota pienokaisen sängyn hoitoa Familon Smart -patjansuojuksella. Pinnasänkyyn 60×120 cm suunniteltu hengittävä kosteussuoja pitää patjan kuivana ja puhtaana. Patjansuoja on konepestävä 60°C ja se kuivuu nopeasti. Suojuksen toisessa päädyssä on muotoonommeltu tasku, joka pitää sen paikallaan, Lapsesi parhaaksi kehitetty vauvan sängyn suojus sopii myös herkimmille. Tämä pinnasängyn vedenpitävä patjansuojus vastaa aiempaa Familon Uni -vauvanpatjansuojusta.

Keywords: patjansuojus vauva