Navalnyin lapset

Navalnyin tytär astui julkisuuteen – vastaanotti isänsä …

Daria Navalnaya astui julkisuuteen – sanoo suorat sanat Venäjän hallinnolle – MTVuutiset.fi

12.6.2021 — Vankilassa istuvan venäläisen oppositiojohtajan Aleksei Navalnyin lapset ovat pysyneet tähän asti poissa julkisuudesta.

Vankilassa istuvan venäläisen oppositiojohtajan Aleksei Navalnyin lapset ovat pysyneet tähän asti poissa julkisuudesta. Nyt tytär Daria Navalnaya kuitenkin kertoo painavan sanansa Venäjän hallituksesta.

Aleksei Navalnyin tytär kertoo Time-lehdelle syyt, miksi Putin …

7.12.2022 — Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin tytär on huolissaan isänsä voinnista … välittävä ja mahtava isä, joka oli läsnä lastensa elämässä.

Aleksei Navalnyista kohistaan nyt ympäri maailman – Ulkomaat

6.2.2021 — Aleksei Navalnyin ura ja elämä ovat olleet harvinaisen värikkäitä. … Lapsena Aleksei vietti kesiä mummolassa Kiovan seudulla.

Navalnyi on kadonnut rangaistussiirtolasta – Iltalehti

14.6.2022 — Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin kerrotaan kadonneen paikasta, … 3 lapsen isä petti vaimoaan pimeällä kujalla Englannissa – Video …

Aleksei Navalnyin vaimo palasi Venäjälle – Iltalehti

23.2.2021 — Navalnyin tiimi ei kommentoinut Saksan-matkan syytä. … Videolla ei näkynyt Navalnajan lapsia, eli he ovat mahdollisesti jääneet Saksaan.

Naiset Navalnyin takana – Sunnuntai | HS.fi

23.1.2021 — Pariskunnalla on kaksi lasta, 13-vuotias Zahar ja 20-vuotias Darja, joka opiskelee Stanfordin huippuyliopistossa Yhdysvalloissa. Julia Navalnaja …

Valko-Venäjän Svjatlana Tsihanouskaja rekisteröityi presidenttiehdokkaaksi, kun hänen miehensä oli vangittu. Voisivatko vaimo tai lähimmät avustajat korvata Venäjän oppositiojohtajan Aleksei Navalnyin, jos tämä jää pitkäksi aikaa telkien taakse?

Aleksei Navalnyin terveydentila heikkenee vankilassa – YLE

Aleksei Navalnyin terveydentila heikkenee vankilassa – sata venäläislääkäriä laativat kirjeen Putinille: ”Lopettakaa Navalnyin kiduttaminen”

10.1.2023 — Oppositiopolitiikko Aleksei Navalnyin terveydentilan heikkenemisestä kerrottiin eilen. Navalnyi on sairastunut vakavaan kuumetautiin.

Oppositiopolitiikko Aleksei Navalnyin terveydentilan heikkenemisestä kerrottiin eilen. Navalnyi on sairastunut vakavaan kuumetautiin.

Navalnyin avustaja Kira Jarmyš on kokenut, mitä hallinnon …

Venäjällä putkassa voi tavata Instagram-mallin tai professorin — Navalnyin avustaja Kira Jarmyš on kokenut, mitä hallinnon vastustamisesta seuraa

30.10.2022 — Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin tiedottaja Kira Jarmyš. … Mira Helakari haluaa, että lapset näyttävät hyvältä – tätä harrastusta kaikki …

Venäjän tunnetuimman oppositiopoliitikon lehdistösihteeri kertoo, että vankilassa istuvan Aleksei Navalnyin terveydentila on heikentynyt.

Kira Jarmysh on Navalnyin äänitorvi – “Aleksei ei ole koskaan …

Kira Jarmysh on Navalnyin äänitorvi – “Aleksei ei ole koskaan pelännyt Putinia”

23.11.2022 — Aleksei Navalnyin lehdistösihteeri Kira Jarmysh kirjoittaa Putinin silmätikun somepäivitykset. Nyt Jarmysh kertoo kuinka Navalnyi voi.

Aleksei Navalnyin lehdistösihteeri Kira Jarmysh kirjoittaa Putinin silmätikun somepäivitykset. Nyt Jarmysh kertoo kuinka Navalnyi voi.

Kalle Kniivilän ”Putinin pahin vihollinen – Aleksei Navalnyin …

Kalle Kniivilän ”Putinin pahin vihollinen – Aleksei Navalnyin tarina” ilmestyy 1.12. | Into Kustannus

18.10.2021 — Vladimir Putinin valtakoneisto tekee nyt kaikkensa Navalnyin … Baltian venäläisistä kertovan Neuvostomaan lapset (2016) sekä Tanjan katu …

Venäjän turvallisuuspalvelun yritys päästä eroon Navalnyista elokuussa 2020 on selvä osoitus siitä, kuinka vaarallisena häntä Kremlissä pidetään. Mutta kuka Navalnyi oikein on, mitä hän haluaa, ja keitä hänen kannattajansa ovat? Ja ennen kaikkea: miksi hän palasi Venäjälle?

Keywords: navalnyin lapset, navalnyi lapset, aleksei navalnyi lapset