Mikko kanala perhe

Mikko Kanala jätti alkoholin ja pursuaa energiaa – Iltalehti

Iltalehti

13.4.2022 — Syöksykierteeseen ajautunut tähtipelaaja Mikko Kanala jätti alkoholin ja pursuaa energiaa – ”urheilija haluaa pitää itsestään yllä tähtikuvaa”.

Mikko Kanala: ”Kunpa olisin tajunnut aiemmin, miten paljon …

Iltalehti

9.9.2021 — “Kunpa olisin tajunnut aiemmin, miten paljon parempaa kaikki on raittiina” – Mikko Kanala on kuin uudesti syntynyt.

Mikko Kanala – Wikipedia

Mikko Kanala (s. 11. kesäkuuta 1992 Halsua) on suomalainen pesäpalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Superpesiksessä Vimpelin Vedossa.

Mikko Kanalaa uhkaa useiden viikkojen sairausloma – ElmoTV

Mikko Kanalaa uhkaa useiden viikkojen sairausloma – “Vimpeli kestää kyllä” – ElmoTV

1.7.2022 — Mikko Kanalaa uhkaa useiden viikkojen sairausloma – ”Vimpeli kestää kyllä”. Takareisivamma voi pitää Mikko Kanalan poissa pelikentiltä …

Takareisivamma voi pitää Mikko Kanalan poissa pelikentiltä pahimmillaan useamman viikon ajan. Vamma tuli torstaina Imatraa vastaan.

pesäpalloilija Mikko Kanalan vuosien rankka ryyppääminen …

Urheilijan alkoholismi on yhä arka aihe – pesäpalloilija Mikko Kanalan vuosien rankka ryyppääminen päättyi vasta pohjalla, nyt “hampaitakin naurattaa”

2.1.2022 — Kanala haaveilee valmistuvansa sähköalan ammattilaiseksi ja omasta perheestä lapsineen. – Liian isoa kakkupalasta en ole leikkaamassa.

Pesäpalloilija Mikko Kanala on pelannut huipulla ja ryypännyt raskaasti vuosia, kunnes viime kesänä tuli pohjakosketus. Se tarvittiin siihen, että viina jäi.

Pesistähti Mikko Kanala avautui alkoholiongelmistaan ja …

Pesistähti Mikko Kanala avautui alkoholiongelmistaan ja kertoi tehneensä kovan ratkaisun – Pesäpallo – Ilta-Sanomat

20.7.2021 — Mikko Kanala kertoo painineensa pitkään alkoholiongelmien kanssa. Vimpelin Vedon johto lupaa kaiken mahdollisen avun.

Mikko Kanala kertoo painineensa pitkään alkoholiongelmien kanssa. Vimpelin Vedon johto lupaa kaiken mahdollisen avun.

Mikko Kanala ”lopetti” uransa rattikäryn takia – Ilta-Sanomat

25.8.2021 — Tiistai oli iso päivä Vimpelin Vedon pesäpallosuuruudelle Mikko Kanalalle, 29. Viikkoa aiemmin päihdekuntoutuksesta Lapualta kotiutunut …

Kari Kanala asuu perheineen kahdessa kaupungissa – Seiska

15.4.2022 — Karille perhe on kaikki kaikessa. – Kahdessa kaupungissa asuminen vaatii säätöä, hän tunnustaa vierellään vaimo Milla Mäkitalo.

Lehdet: Halsuan Toivon kasvatti Mikko Kanala kertoi …

Lehdet: Halsuan Toivon kasvatti Mikko Kanala kertoi alkoholiongelmastaan ja aikoo lopettaa komean pesäpallouransa

20.7.2021 — Kanalan viesti ei ole enää nähtävillä, mutta Ilta-Sanomien mukaan Kanala kommentoi tilannettaan seuraavasti: – Alkoholiongelmien kanssa paininut …

Keywords: mikko kanala perhe