Lotta kuusisto perhe

30 vuotta yhdessä olleet Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto …

30 vuotta yhdessä olleet Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto rakastuivat sairaalassa New Yorkissa: ”Kylläpä kävi mäihä” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

18.7.2020 — Lotta Kuusisto ; Ammatti: Näyttelijä. ; Perhe: Naimisissa pianisti Iiro Rantalan kanssa. Yhteiset lapset Topi, 25, ja Bruno, 18. ; Plus: Asuu …

30 vuotta yhtä pitäneen taiteilijaparin rakkaus syttyi sairaalassa New Yorkissa, kun Iiro Rantalalta oli leikattu umpilisäke. Lotta Kuusiston mukaan on lottovoitto löytää Iiron kaltainen ihminen.

Lotta Kuusisto ja Iiro Rantala: “Huumori suorin kontakti toiseen”

2.5.2022 — Lotan pikkuveli, säveltäjä, viulisti ja kapellimestari Jaakko Kuusisto menehtyi aivokasvaimen aiheuttamaan syöpään helmikuussa 48-vuotiaana.

Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto – Rakkauteen vaadittiin umpisuoli

26.1.2020 — Lotta Kuusisto · Syntynyt 6. kesäkuuta 1966 Helsingissä. · Entinen ammattitanssija ja koreografi, nykyinen freelancenäyttelijä ja Musiikkiteatteri …

Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston taiteilijakoti – Eeva

Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston taiteilijakoti | Eeva

23.3.2022 — Muusikko Iiro Rantala ja näyttelijä Lotta Kuusisto asuvat upeassa Lallukan taiteilijakodissa. Kotiin ostetaan vain taideteoksia.

Muusikko Iiro Rantala ja näyttelijä Lotta Kuusisto asuvat upeassa Lallukan taiteilijakodissa. Kotiin ostetaan vain taideteoksia. Katso upeat kuvat!

Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston liitto on kestänyt kriisit … – Seura

Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston liitto on kestänyt kriisit ja terveyshaasteet

12.12.2020 — Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston pitkä liitto on kestänyt maailman melskeet ja terveyshaasteet, joista oikeastaan koko suhde saikin alkunsa.

Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston pitkä liitto on kestänyt maailman melskeet ja terveyshaasteet, joista oikeastaan koko suhde saikin alkunsa.

Sunfarallallaata Sipoon metsissä – Iltalehti

Iltalehti

30.8.2007 — Lotta Kuusisto ja Iiro Rantala asuvat poikiensa kanssa keskellä suomenruotsalaista … jota on hiljakseen remontoitu perheelle sopivaksi.

Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto selvisivät keikkojen katoamisesta

21.11.2020 — Lauantaina piti olla unelmien päivä Musiikkitalon suuressa salissa – korona pilasi taas aviopari Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston haaveen.

Iiro Rantala – Wikipedia

Rantala on naimisissa tanssija-koreografi Lotta Kuusiston kanssa, ja heillä on kaksi poikaa. Perhe asuu Töölössä Lallukan taiteilijakodissa.

Taiteilijapariskunta nousee Espoossa lavalle puhumaan …

Taiteilijapariskunta nousee Espoossa lavalle puhumaan rakkaudesta – tämä on heidän pitkän parisuhteensa salaisuus | Paikalliset | Länsiväylä

27.10.2022 — Taiteilijapariskunta Iiro Rantalalle ja Lotta Kuusistolle Tapiola on rakas paikka, joka on täynnä muistoja. Pianisti Iiro Rantalan ura alkoi …

Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto avautuvat rakkaudesta.

Savitaipale Soi – Näyttelijä Lotta Kuusisto muutti … – Facebook

3.3.2015 — Näyttelijä Lotta Kuusisto muutti perheineen vuodenvaihteessa Mallorcalle, jossa viettää sapattia aina kesän kynnykselle.

Keywords: lotta kuusisto perhe