Lapsi rakas

Lapsi rakas | Otava

Lapsi rakas. Mitä jos oma lapsi on oikeasti paha? Kammottavan koukuttava psykologinen trilleri äidinvaistosta ja menneisyyden traumoista.

Otava

Ashley Audrain: Lapsi rakas – Älä ota sitä niin vakavasti | Lily

9.3.2021 — Sukuhistoriansa pohjalta omaa kykyään äitinä epäilevä Blythe rakastaa miestään Foxia niin paljon, että päättää kaikesta huolimatta haluta lapsen …

Lapsi rakas Kirja Kovakantinen | Suomalainen.com

Lapsi rakasKirja Kovakantinen| Suomalainen.com

Saatavuus: Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä 3-6 arkipäivässä. Järjestelmävaihdoksen vuoksi verkkokaupan toimitusajat ovat normaalia pidemmät.

Vangitseva psykologinen trilleri Poikani Kevin -asetelmalla. Täydellinen valinta Liane Moriartyn ja Clare Mackintoshin lukijoille!

Ashley Audrainin Lapsi rakas – karu kertomus äideistä ja …

Ashley Audrainin Lapsi rakas – karu kertomus äideistä ja tyttäristä | Kääntäjän kammiosta

26.2.2021 — Ashley Audrainin Lapsi rakas (Otava 2021, suom. minä) on melko rankka kirja. Teoksessa käsitellään muun muassa sukupolvelta toiselle …

Ashley Audrainin Lapsi rakas (Otava 2021, suom. minä) on melko rankka kirja. Teoksessa käsitellään muun muassa sukupolvelta toiselle periytyvää lasten kaltoinkohtelua, henkistä (ja fyysistäkin) väkivaltaa, parisuhteen kariutumista ja lapsen kuolemaa. Lukiessa, ja vielä kääntäessäkin, oli jatkuvasti vähän pala kurkussa, ja hetkittäin, kun esimerkiksi eräänä synkkänä loppusyksyisenä päivänä aprikoin, onko suomeksi parempi sanoa ”hirtti itsensä” vai…

Ashley Audrain: Lapsi rakas – Kirjoihin kadonnut

Ashley Audrain: Lapsi rakas

18.4.2021 — En odottanut kirjalta sellaista lasta niin kuin sinä. Kirjan lapsi oli tarpeeksi julma. Kirjan nimi johtaa väärään. Äidiltä ei herunut rakkautta …

Ashley Audrain: Lapsi rakas – Luetut.net – WordPress.com

Ashley Audrain: Lapsi rakas – Luetut.net

8.5.2021 — Ashley Audrainin Lapsi rakas on vahvatunnelmainen jännäri lapsuuden traumoista, äitiyden haasteista ja lapsen julmuudesta. Ei ihan helpointa …

“Olisin samanlainen kuin kaikki toisetkin naiset, joilta se näytti tulevan aivan luonnostaan. Olisin kaikkea, mitä oma äitini ei ikinä ollut.”

Lapsi rakas | Otava verkkokauppa

Mitä jos oma lapsi on oikeasti paha? Kammottavan koukuttava psykologinen trilleri äidinvaistosta ja menneisyyden traumoista.

Mitä jos oma lapsi on oikeasti paha? Kammottavan koukuttava psykologinen trilleri äidinvaistosta ja menneisyyden traumoista.Blythen suvussa riittää rikkinäisiä äiti-tytär-suhteita. Mutta Blythe on päättänyt, että hän tekee tyttärensä Violetin kanssa kaiken toisin. Äitiyden alku osoittautuu kuitenkin uuvuttavaksi, eikä Blythe onnistu luomaan lapseensa sellaista yhteyttä, jollaisesta on haaveillut. Kun tytär kasvaa, Blythe alkaa epäillä, että lapsessa on jotain vialla.

Lapsi rakas – Ashley Audrain – Kierrätyskeskus

Tekijät: Audrain, Ashley, kirjoittaja Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Otava Ulkoasu: 317 sivua ; 22 cm Julkaistu: 2021 ISBN: 9511356089 Kovakantinen.

Lapsi rakas – Äänikirja & E-kirja – Ashley Audrain – Storytel

Mitä jos oma lapsi on oikeasti paha? Kammottavan koukuttava psykologinen trilleri äidinvaistosta ja menneisyyden traumoista.

Keywords: lapsi rakas