Konstantin shumov perhe

Konstantin Shumov – Wikipedia

Konstantin ”Kosti” Shumov (s. 15. helmikuuta 1985 Moskova, Neuvostoliitto) on huippu-urheilu-uransa vuonna 2017 päättänyt suomenvenäläinen lentopalloilija.

Shumov: Ollaan kuin vanha pariskunta | Yle Urheilu

9.9.2014 — Konstantin Shumov kuvattuna Suomen lentopallomaajoukkueen … Shumov on syntynyt Moskovassa, mutta muutti jo pienenä perheen mukana Suomeen.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue on kotiutunut uuteen pelikaupunkiin Wroclawiin. MM-turnaus jatkuu huomenna, kun Suomi kohtaa Lontoon olympiavoittajan Venäjän.

Hän on lentismiesten pituuskuningas: Millaisia ongelmia sentit …

Iltalehti

5.9.2014 — Suomen lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Konstantin Shumov on 204 senttiä pitkä. Se on enemmän kuin yhdelläkään muulla joukkueessa.

Konstantin Shumov paikallisen median suosikkipoika – Urheilu

Konstantin Shumov paikallisen median suosikkipoika – Urheilu – Turun Sanomat

15.9.2007 — Shumovin isä Jevgeni pelasi aikoinaan Keski-Savon Paterissa, ja isän peliura toi perheen Suomeen Konstantinin ollessa 5-vuotias.

Kun Venäjällä kamppaillaan lentopallon EM-mitaleista, paikalliset tiedotusvälineet keskittyvät luonnollisesti ennen kaikkea oman joukkueen seurantaan. Suomen joukkueessa on kuitenkin yksi yli muiden paikallisen lentopallomedian suosikkipoikana.

Kuka on kuumin Suomen lentismaajoukkueessa? – Viihde

8.9.2014 — Konstantin Shumov, Kuva: Timo Aalto. Eemi Tervaportti. Kuva: Vesa Moilanen. Olli Kunnari. Kuva: Vesa Moilanen. Olli-Pekka Ojansivu.

Neljä suomalaista vauhdissa Euroopan lentopallosarjoissa

Neljä suomalaista vauhdissa Euroopan lentopallosarjoissa – SuomiUrheilu

30.10.2014 — Konstantin Shumov pääsi avaamaan kautensa kentällä, … kotonaan Bulgariassa iloista perhetapahtumaa eli kaksospoikien syntymää todistamassa …

Konstantin Shumov sai unelmasopimuksen Italiaan – Urheilu

Konstantin Shumov sai unelmasopimuksen Italiaan – Urheilu | HS.fi

13.9.2014 — Suomen lentopallomaajoukkueen keskipelaaja Konstantin Shumov on saanut unelmasopimuksen ensi kaudeksi.

Suomen lentopallomaajoukkueen keskipelaaja Konstantin Shumov on saanut unelmasopimuksen ensi kaudeksi. Hän siirtyy Italian mestarijoukkueeseen Volley Lubeen, jota kutsutaan sen kotipaikan mukaan Macerataksi.

Kalamies Shumov toteuttaa unelmiaan – Urheilu | HS.fi

12.1.2008 — Izmir. Lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Konstantin Shumov ottaa rennosti. Jännittynyttä ilmettä ei löytynyt Shumovin kasvoilta etsimällään, …

Sympaattinen keskitorjuja odottaa toiveikkaana Espanjan kohtaamista

Kosti Shumov ja Kummeli-Silvennoinen sijoittivat rahaa | Savo

Kosti Shumov ja Kummeli-Silvennoinen sijoittivat rahaa | Savo | Savon Sanomat

4.6.2014 — Tutkintapöytäkirjasta selviää, että yksi sijoittajista oli lentopalloammattilainen Konstantin Shumov, joka antoi miehelle 5 000 euroa …

Syyttäjä vaati keskiviikkona Pohjois-Savon käräjäoikeudessa keskisavolaiselta mieheltä yli 360 000 euroa valtiolle.

Keywords: konstantin shumov perhe