Katri saarikivi perhe

Katri Saarikivi – Wikipedia

Katri Saarikivi – Wikipedia

Saarikivi johtaa Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä empatian ja laadukkaan vuorovaikutuksen mekanismeja selvittävää HUMEX-projektia.

Aivotutkija Katri Saarikivi puolustaa oikeutta omaan työpöytään

Aivotutkija Katri Saarikivi puolustaa oikeutta omaan työpöytään: ”Jos joutuu joka kerta vaihtamaan paikkaa, sillä on hintansa” | Talouselämä

18.10.2020 — Katri Saarikiven mielestä nyt on oivallinen tilaisuus miettiä, mistä työyhteisöt koostuvat ja teemmekö asioita järkevällä tavalla.

Koronakriisi on ajanut ihmiset etätöihin ja riisunut organisaatiot perinteisistä kaavoistaan. Katri Saarikiven mielestä nyt on oivallinen tilaisuus miettiä, mistä työyhteisöt koostuvat ja teemmekö asioita järkevällä tavalla.

Aivotutkija Katri Saarikivi on kysytty puhuja yrityksissä, koska …

Empatiasta haluavat kuulla kaikki, ja siksi aivotutkija Katri Saarikivi on niin kysytty

14.6.2020 — Aivotutkija Katri Saarikiven, 36, perhe ja isoäiti asuivat 1980-luvun lopulla lähekkäin Itä-Helsingissä. Mummi kuljetti tyttöjä esikouluun …

Katri Saarikivi tutkii Helsingin yliopistossa empatiaa. Jotta pystyy asettumaan toiseen asemaan, on oltava lempeä itselleen. Lue Kotiliesi.fi

Onko aivotutkija Katri Saarikivi sukua kielitieteilijä Janne …

17.3.2021 — Onko aivotutkija Katri Saarikivi sukua kielitieteilijä Janne … Jannen vaimo oli lavastaja Eija Saarikivi ja taisivat erota joku aika …

Someraivon kesyttäjä Katri Saarikivi: “On sekopäitä, jotka ovat …

Someraivon kesyttäjä Katri Saarikivi: “On sekopäitä, jotka ovat sitä tyytyväisempiä, mitä enemmän mielipahaa he aiheuttavat.

5.6.2017 — Aivotutkija, psykologi Katri Saarikivi tietää, mistä nettiriidat johtuvat. Hän haluaa verkkoon lisää empatiaa teknologian keinoin.

Seura tapasi: Aivotutkija, psykologi Katri Saarikivi tietää, mistä nettiriidat johtuvat. Hän haluaa verkkoon lisää empatiaa teknologian keinoin.

Katri Saarikiven kolumni: Asuvatko mielessäsi oikeat ihmiset?

Katri Saarikiven kolumni: Asuvatko mielessäsi oikeat ihmiset? | Yle Uutiset

14.2.2020 — … toimintatavat ja arvot muokkaavat omiamme, kirjoittaa aivotutkija Katri Saarikivi. … Mihin ystävää tarvitaan, eikö perhe riitä?

Seura vaikuttaa ajattelun laatuun. Lähimpiemme identiteetit, toimintatavat ja arvot muokkaavat omiamme, kirjoittaa aivotutkija Katri Saarikivi.

Artikkelit avainsanalla Katri Saarikivi – Kodin Kuvalehti

Artikkelit avainsanalla Katri Saarikivi | Kodin Kuvalehti

Katri Saarikivi. 1 · 33-vuotias aivotutkija Katri Saarikivi vetää Nemo-hanketta, joka etsii keinoja välittää tunteita. Suorat sanat.

Katri Saarikivi

Saunassa mieli lepää – Energiaviesti

21.11.2022 — Aivotutkija Katri Saarikiven mielestä saunan lauteilla ei tarvitse … Monella saattaa olla myös tärkeitä lapsuusmuistoja perheen yhteisistä …

Aivotutkija Katri Saarikiven mielestä saunan lauteilla ei tarvitse välttämättä puhua mitään. Toisaalta ympäristö on otollinen syvällisillekin keskusteluille.

Olen vahvasti sekä tutkija että opettaja

28.4.2022 — Puoliso ja perhe pitävät jalat maassa ja pään pilvissä. Yritän pitää mielessä antiikin ideaalin … Katri Saarikivi katri.saarikivi@skope.fi …

Turun yliopiston OKL:n kasvatustieteen professori Mirjamaija Mikkilä-Erdmannista tuli tutkija, sillä tutkijan ammatti on yksi mielenkiintoisimpia ammatteja maailmassa – siinä saa olla koko ajan uuden tiedon syntymisen lähteellä. Opettajan rooli on merkittävä suomalaisen tiedepääoman kasvattamisessa.

Keywords: katri saarikivi perhe