Elina ylivakeri lapset

Elina Ylivakeri – Wikipedia

Elina Ylivakeri – Wikipedia

Ylivakeri syntyi Hämeenkyrössä uskonnolliseen maalaistalon perheeseen sen toiseksi vanhimpana lapsena. Hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1962 ja aloitti …

Elina Ylivakeri – Wikiwand

Ylivakeri syntyi Hämeenkyrössä uskonnolliseen maalaistalon perheeseen sen toiseksi vanhimpana lapsena. Hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1962 ja aloitti …

Elina Maria Ylivakeri syntyi Hämeenkyrössä uskonnolliseen maalaistalon perheeseen sen toiseksi vanhimpana lapsena. Hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1962 ja aloitti teologian opinnot Helsingin yliopistossa. Ylivakeri teki myöhemmin opintojensa ohessa myös mallin töitä ja onnistui muutamassa vuodessa nousemaan alansa suomalaiseksi huippunimeksi. Vuonna 1968 hän muutti New Yorkiin jatkamaan valokuvamallin uraansa ja jätti samalla opintonsa kesken. Ylivakeri oli Eileen Fordin mallitoimiston palveluksessa ja toimi useiden tunnettujen muotikuvaajien, muun muassa Richard Avedonin mallina. Kyllästyttyään pinnalliseksi ja kovaksi kokemaansa muotimaailmaan Ylivakeri palasi Suomeen vuonna 1972. Hän opiskeli oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja tapasi pääkaupungissa myös tulevan puolisonsa Panu Rajalan, jonka kanssa hän meni naimisiin 1975. Hän kuoli rintasyöpään vuonna 1988.

Elina Ylivakeri – VETUS Et NOVA

Elina Ylivakeri | VETUS Et NOVA

17.10.1997 — Rehellisesti epäkorrekti Elina Ylivakerin elämäkerta Panu Rajalasta olisi varmasti hyvin toisenlainen, myös yhteisen elämän osalta.

Artikkelit aiheesta Elina Ylivakeri , kirjoittanut Jari Olavi Hiltunen

IL:n haastattelu: Tämä menneisyydessä kaduttaa Panu …

21.8.2009 — Paavo Haavikon ja Veikko Vennamon lapset ovat suuttuneet isiensä julkisesta riepottelusta. … ELINA YLIVAKERI JA PANU RAJALA.

Mies, kaunotar ja häpeä Panu Rajalan elämäkerta …

Mies, kaunotar ja häpeä Panu Rajalan elämäkerta edesmenneestä vaimostaan kertoo ajasta, joka olisi pitänyt elää toisin – Kulttuuri | HS.fi

20.11.2017 — Ei uskoisi, että seitsemän lasta saa aikaan miltei kolmin verroin lisää lapsia ja runsaat pari tusinaa lastenlasta. Sellainen on Ylivakerin …

Minäkin tiesin jo tyttönä, kuka on Elina Ylivakeri. Äiti näytti naistenlehdestä kuvan ja puhui arvostavasti huippumallista, josta oli tullut juristi.

Näin julkkiksia on riepoteltu – Matti & Mervi, Armi & Danny…

Panu Rajala: Tällainen oli suhteeni Katri Helenaan ja …

Panu Rajala: Tällainen oli suhteeni Katri Helenaan ja muihin elämäni naisiin – Studio55.fi

Panu Rajalan elämään on mahtunut useita merkittäviä naisia. Kirjailija kuvaili Studio55.fille heistä tärkeimpiä ja mieleen painuneimpia.

Panu Rajala: ”Luulen, että vietän loppuelämäni yksin” – Eeva

Panu Rajala: ”Luulen, että vietän loppuelämäni yksin” | Eeva

Kirjailija Panu Rajala on saanut kokea suuria rakkauksia ja suuria suruja. Hänen kolmas vaimonsa kuoli keväällä. Ehkä nyt on aika syventää suhdetta itseen.

Sukujuhla ja länsimetro – Panu Rajala

Sukujuhla ja länsimetro | Panu Rajala

Keywords: elina ylivakeri lapset