Discovery olympialaiset peking

Olympialaisten jääkiekkoturnaukset valtaavat Discoveryn …

Discovery Finlandin pressisivusto

25.11.2021 — Vapaasti katsottava TV5 on ainoa suomalainen tv-kanava, josta voi seurata Pekingin talviolympialaisissa miesten ja naisten jääkiekkoturnauksia.

Lisätietoa, kuten kuvia ja esikatseluita, Discovery Finlandin suoratoistopalvelulle Dplay sekä tv-kanaville TV5, Kutonen, Frii, TLC sekä Eurosport 1 ja 2.

Discovery teki tiukan olympiapäätöksen – Urheilu – Ilta-Sanomat

Discovery Finlandin pressisivusto

25.1.2022 — Discoveryn selostus- ja asiantuntijatiimi Pekingin talviolympialaisissa 2022. Discovery on tehnyt päätöksen siirtää kaikkien markkinoidensa …

Lisätietoa, kuten kuvia ja esikatseluita, Discovery Finlandin suoratoistopalvelulle Dplay sekä tv-kanaville TV5, Kutonen, Frii, TLC sekä Eurosport 1 ja 2.

Kova päätös – suomalaisselostajat pois Kiinasta – Iltalehti

25.1.2022 — Ensi kuun Pekingin talviolympialaisia Suomeenkin välittävä mediayhtiö Discovery vähentää Kiinaan kisoja varten matkaavaa henkilöstöään …

Tässä on Pekingin olympialaisten koko aikataulu – YLE

Iltalehti

25.1.2022 — Discovery+-palvelu näyttää olympialaisten jokaisen suorituksen ja kilpailun. Ensimmäiset kisaajat saapuivat Pekingiin – tältä näyttää …

Olympialaiset välittävä Discovery vähentää Pekingiin lähtevää …

Tässä on Pekingin olympialaisten koko aikataulu – suomalaisia kisaamassa lähes jokaisena päivänä | Yle Urheilu

25.1.2022 — Televisiossa Discoverylla on lisäksi yksinoikeus kisalähetyksiin aikavälillä 19–21, jolloin Ylen kanavilla ei nähdä lähetyksiä. Discoveryn …

Pekingin olympialaiset valtaavat Ylen kanavat helmikuussa. Kisojen aikana jaetaan 109 olympiakultaa 15 erilaisessa kilpailumuodossa. Suomesta mukana on 95 urheilijaa.

Unforgettable Olympic Moments | Shows | discovery+

Olympialaiset välittävä Discovery vähentää Pekingiin lähtevää väkeään – Urheilu | HS.fi

25.1.2022 — Ruotsin Discovery perui kaikki selostajiensa ja kommentaattoriensa kisamatkat … ja kommentaattoriensa kisamatkat Pekingin olympiakisoihin.

Ruotsin Discovery perui kaikki selostajiensa ja kommentaattoriensa kisamatkat. Suomesta kanavalle tunnelmia välittää jääkiekosta vain Oskari Osala.

Näin näet Leijonien puolivälieräottelun Pekingin … – Leijonat

Ennätyksiä murskannut Usain Bolt debytoi vuonna 2008 Pekingin kesäolympialaisissa. Mitä muuta tapahtui samana vuonna?

Katso Olympialaiset 2022 ilmaiseksi netissä – VPN-SUOMI

Näin näet Leijonien olympialaisten puolivälieräottelun ilmaiseksi tv:ssä

15.2.2022 — Yle ei televisioi otteluita, koska olympiajääkiekon tv-oikeudet ovat Discoverylla. Voit tutustua myös muiden otteluiden aikatauluihin täältä.

Leijonien olympialaisten puolivälieräottelu Sveitsiä vastaan näkyy ilmaiseksi tv:ssä. Ottelu kuuluu suorana lähetyksenä myös radiosta. Mistä? Milloin? Lue!

Olympialaiset jääkiekko: Näin näet Leijonien loppuottelun ilmaiseksi tv:ssä

19.2.2022 — Leijonien ottelu näkyy sunnuntaiaamuna 20. helmikuuta kello 06.10 alkaen suorana lähetyksenä TV5-kanavalla ja maksullisessa discovery+- …

Leijonien olympialaisten loppuottelu Venäjän olympiakomiteaa vastaan näkyy ilmaiseksi tv:ssä. Ottelu kuuluu myös radiosta. Mistä? Milloin? Lue!

Katso Olympialaiset 2022 ilmaiseksi netissä | Kaikki tv-lähetykset – VPN-SUOMI.fi

Discovery ja Yle jakavat Pekingin talviolympialaisten tv-oikeudet Suomessa, mutta ulkomailta voit katsoa kaikki lähetykset ilmaiseksi VPN:llä mobiilissakin!

Keywords: discovery olympialaiset peking