Antony armstrong-jones lapset

Antony Armstrong-Jones – Wikipedia

Antony Armstrong-Jones – Wikipedia

Hän meni naimisiin Lucyn Lindsay-Hoggin kanssa ja hänellä oli tytär, Jasper, ja vuonna 1998 hänellä oli poika nimeltä Jasper, hedelmä, joka oli suhde hänen …

Prinsessa Margaretin perheidylli särkyi skandaaleihin – Eeva

Prinsessa Margaretin perheidylli särkyi skandaaleihin | Eeva

Prinsessa Margaret ja puoliso Antony Armstrong-Jones eivät pystyneet tarjoamaan lapsilleen vakaita kotioloja. Liitto päättyi toistuviin syrjähyppyihin.

Prinsessa Margaretin ex-mies, lordi Snowdon kuoli

Prinsessa Margaretin ex-mies, lordi Snowdon kuoli – avioliitto oli myrskyisä ja täynnä irtosuhteita – Kuninkaalliset – Ilta-Sanomat

Prinsessa Margaretin ex-mies, valokuvaaja lordi Snowdon, 86, on kuollut, kertoi hänen kuvatoimistonsa Camera Press perjantaina.

Brittihovissa jo toinen avioero viikon sisään: kuningatar …

Brittihovissa jo toinen avioero viikon sisään: kuningatar Elisabetin sisarenpoika eroaa vaimostaan 26 aviovuoden jälkeen – MTVuutiset.fi

Prinsessa Margaretin ja lordi Snowdonin poika David Armstrong-Jones eroaa vaimostaan 26 avioliittovuoden jälkeen. Ero on jo toinen avioero brittihovissa viikon sisään.

Antony Armstrong-Jones elämäkerta, työ ja henkilökohtainen …

Antony Armstrong-Jones elämäkerta, työ ja henkilökohtainen elämä / elämäkerrat | Thpanorama – Tee itsesi paremmin tänään!

Antony Armstrong-Jones (1930-2017) oli brittiläinen valokuvaaja ja elokuvantekijä, joka oli kuuluisa kuvailevista persoonallisuuksista, kuten David Bowie, Elizabeth Taylor ja prinsessa Diana. Hänet kutsuttiin Lord Snowdoniksi hänen avioliitonsa jälkeen Englannin kuningatar Elizabeth II n sisaresta Princess Margaretiin.

Prinsessa Margaret nai painostuksen jälkeen Antonyn – YLE

Prinsessa Margaret nai painostuksen jälkeen Antonyn | Elävä arkisto | yle.fi

Britannian prinsessa Margaret vihittiin toukokuussa 1960.

Antony Armstrong-Jones – Wikiwand

Antony Charles Robert Armstrong-Jones, Snowdonin 1. jaarli, GCVO, RDI oli brittiläinen valokuvaaja. Hän oli naimisissa prinsessa Margaretin kanssa vuosina 1960–1978 ja sai elinikäisen päärinarvon vuonna 1999. Armstrong-Jones työskenteli useille tunnetuille lehdille, ja hänen kuviaan on päätynyt muun muassa National Galleryyn.

Antony Armstrong-Jones – Geneee

Antony Armstrong-Jones

Margaret oli skandaalinkäryinen raikuliprinsessa – Iltalehti

Iltalehti

Keywords: antony armstrong-jones lapset